Medlemskaber

I Sport og Fitness Taulov får du muligheden for, at vælge mellem flere medlemskaber hos os, med adgang til ubegrænset træning og alt inkluderet i prisen. Medbring gerne dit sygesikringsbevis og dit dankort, når du skal oprettes som nyt medlem. Du kan også købe et medlemskab til Sport og Fitness Taulov online ved, at vælge “Medlemskab” i menuen eller på den grønne knap længe til højre på siden.

Priser

Basis Medlemskab – 219 kr. /Mdr.

Studerende – 209 kr./Mdr.

Pensionist – 209 kr./Mdr.

Familie Medlemskab – 509 kr./Mdr.

Berosættelse

Berostilling vil kunne ske såfremt du får et PBS-medlemskab i Sport og Fitness Taulov. Berostilling kan kun ske fremadrettet og vil ikke virke med tilbagevirkende kraft. Du vil ikke kunne berosætte dit medlemskab i bindingsperioden – dvs. mens du venter på at dit medlemskab afsluttes. Modregningen i dit medlemskab grundet berosætning vil ske med en forsinkelse på op til indeværende måned plus én måned. Berostilling kan ikke aftales mundtligt, men kommer til at foregå på et af følgende to måder:

1. Berosætning kan ske online via www.taulov.sportogfitness.dk. Vælg “Medlemskab” i menulinjen og vælg derefter “Pause medlemskab”. Login for at pause dit medlemskab. Du kan berosætte dig i minimum 14 dage og op til 3 mdr. af gangen online. Ønsker du, at berosætte dig yderligere, henviser vi til punkt 2 og punkt 3.

2. Berosætning kan ske via e-mail til taulov@sportogfitness.dk. Husk, at skriv dit navn og medlemsnummer, samt en opstarts dato og slutdato for ferieperioden. Vi bekræfter din berosætning med en retur-mail – den skal du gemme, såfremt der er sket en misforståelse. Modtager du ikke en bekræftelse, så har vi ikke modtaget din mail. Autosvar er ikke en bekræftelse. 

Opsigelse

Eventuelle kontante medlemskaber vil ikke afbrydes i den aftalte periode. Bindingsperioden for et PBS-medlemskab ved udmeldelse er altid indeværende måned plus én måned. Udmeldelse mht. et PBS-medlemskab vil IKKE kunne ske mundtligt, men foretages på et af to følgende måder:

1. Udmeldelse online via www.sportogfitness.dk. Vælg “Medlemskab” i menulinjen og vælg derefter “Opsig medlemskab”. Login med dine medlems oplysninger, for at opsige dit medlemskab – se §1b under “medlemsvilkår” i menuen. 

2. Udmeldelse via mail til taulov@sportogfitness.dk. Husk, at skriv dit navn og medlemsnummer. Vi bekræfter din udmeldelse med en returmail – den skal du gemme, såfremt der er sket en misforståelse. Modtager du ikke en bekræftelse mht. din mail – så har vi ikke modtaget din mail. Autosvar er ikke en bekræftelse.

DIBS omkostning

DIBS omkostning på 4,86 kr. på alle medlemskaber i Sport og Fitness kæden.